Utazás autóbusszal Magyarországon

Magyarország látványosságait és szépségeit lehetetlenség egyetlen nap alatt végigjárni. Egy csoport általában néhány napot tölt Magyarországon, hogy felfedezze azt egy autóbuszos utazás keretében. A City Tours Magyarország csapata szívesen segít Önnek megszervezni minden szolgáltatást, amire szüksége lehet magyarországi utazása során. Egy kis ízelítő szolgáltatásainkból, amelyet nyújthatunk Önnek:

  • Transzferek autóbusszal Magyarországon: magyarországi autóbuszos partnercégeink készséggel elviszik bárhonnan bárhová az országon belül csakúgy, mint Európa bármely országába.
  • Városnézések autóbusszal Magyarországon: szintén bármikor rendelhet tőlünk autóbuszt sofőrrel városnézéseihez Magyarország bármely városában és vidékén. Legyen szó akár egy klasszikus budapesti városnézésről, egy balatoni kirándulásról, vagy bármilyen más utazásról Magyarország bármely pontján.
  • Idegenvezetés Magyarországon: amennyiben idegenvezetőt szeretne bérelni gyalogos városnézéséhez, vagy autóbuszos kirándulásához a City Tours Magyarország munkatársai állnak rendelkezésére, legyen szó bármilyen nyelvű idegenvezetésről.

Kérésére segítünk Önnek megtervezni kirándulását, utazását Magyarországon, valamint elintézzük foglalását étteremben, hotelben, koncertre és bármilyen rendezvényre Magyarországon. Ha hajót szeretne bérelni a Dunán, meglátogatna egy nemzeti parkot, vagy meghallgatna egy opera előadást magyarországi tartózkodás alatt a City Tours Magyarország csapata készen áll, hogy autóbuszos utazását egy feledhetetlen élménnyé tegye!

Rendelje meg buszos utazását Magyarországon

Amennyiben le szeretné foglalni magyarországi buszos utazását, vagy városnézését idegenvezetővel, írjon nekünk az alábbi email címre: !