A City Tours Pécsen

A City Tours Magyarország utazási irodánál bármilyen turisztikai szolgáltatást megrendelhet nem csak Pécsen, hanem egész Magyarországon. Üzleti rendezvényeit ugyanúgy, mint nyaralását segítünk Önnek megszervezni Pécsen és környékén az alábbi szolgáltatásokkal:

  • Buszos városnézések: autóbuszos városnézéseink kitünő lehetőséget biztosítanak arra, hogy megismerje Pécs és környéke nevezetességeit. Ilyen programokra bérelhet tőlünk idegenvezetőt és autóbuszt sofőrrel. Készséggel ajánljuk Önnek választékunkból a legmegfelelőbbet.
  • Transzferek autóbusszal: Természetesen pécsi partnercégeink autóbuszait megrendelheti bármilyen transzferhez Pécsen belül és akkor is, ha Magyarország más pontjába szeretne eljutni.
  • Buszos utazások: Autóbuszainkkal nem csak Pécs közvetlen környékére juthat el, hanem képzett sofőreink Magyarország bármely pontjára elvezetik bérelt autóbuszát. Csapatunk pedig készséggel segít Önnek buszos kirándulását megtervezni.
  • Idegenvezetés: Amennyiben idegenvezetést is szeretne pécsi kirándulásához, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Figyelmébe ajánljuk: a City Tours Magyarország nem csak Magyarországon áll rendelkezésére buszbérlési szolgáltatással, pécsi buszos partnereink autóbuszait bármilyen utazáshoz – legyen szó akár több napos európai körútról – is bérelheti. A magyarországi szolgáltató cégek járművei korszerűek és megbízhatóak, amellett, hogy bérlésük olcsó, így tökéletes megoldás lehet bármilyen hosszútávú utazáshoz.

Foglalja le idegenvezetőjét vagy autóbuszát Pécsen

Buszbérléshez, vagy idegenvezetés igényléséhez bármikor bizalommal keresheti fel a City Tours Magyarországot az alábbi email címen: . Buszos utazásához, vagy transzferéhez rövid idő alatt elkészítjük ajánlatunkat!