Üdvözöljük a City Tours Magyarországnál!

A City Tours Magyarország a City Tours Europe autóbuszos utazásszervező iroda magyarországi partnere. A City Tours Magyarország többek között az alábbi szolgáltatásokat ajánlja Önnek:

 • Idegenvezetés Magyarországon: bármilyen programhoz és utazáshoz igényelhet idegenvezetést Magyarországon, magasan képzett, hivatásos idegenvezetőktől. Legyen szó akár budapesti városnézésről, kirándulásról a Balaton kürűl, vagy túráról a Magyarországgal szomszédos országokba, a City Tours Magyarország idegenvezetői örömmel elkísérik Önt, hogy bemutassák Önnek Magyarország látványosságait és érdekességeit!
 • Transzferek autóbusszal Magyarországon: Bármikor bérelhet modern autóbuszokat transzferekhez bárhol az országban. Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Pécsen, Székesfehérváron és más városokban is megbízható szolgáltatást nyújtó buszos cégekkel működünk együtt, hogy gyors és problémamentes transzfereket ajánlhassunk Önnek.
 • Buszos városnézések Magyarországon: Városnézésekhez szintén bérelhet bárhol Magyarországon 8 fős kisbusztól egész a 89 fős emeletes autóbuszig bármilyen járművet.
 • Utazások autóbusszal Magyarországon: : magyarországi utazásához örömmel ajánlunk bármilyen méretű autóbuszt sofőrrel. Természetesen a tervezett kiránduláshoz legmegfelelőbb buszt fogjuk kiválasztani Önnek.
 • Magyarországi buszbérlési lehetőségek közvetítése: végezetűl, ugyancsak otthon vagyunk költségtakarékos magyarországi autóbuszok bérlésében többnapos utazásokhoz Ausztriában, Németországban, Olaszországban és egész Európában. A legismertebb és legmegbízhatóbb magyar buszos cégekkel dolgozunk együtt, így a legmodernebb és legbiztonságosabb szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.

A City Tours Magyarország szolgáltatásának területe

A City Tours Magyarország szolgáltatása autóbuszbérléshez és idegenvezetéshez az ország egész területén elérhető. Az alábbi magyarországi városokban és régiókban rendelik meg buszainkat és idegenvezetőinket:

 • Budapest: Budapesten kérheti idegenvezetőnket gyalogos és autóbuszos városnézésekhez, vagy bérelheti autóbuszainkat bármilyen programhoz túravezetéssel.
 • Debrecen: Debrecenben szintén rendelkezésére állunk, ha autóbuszt szeretne bérelni transzferekhez, túrákhoz, vagy idegenvezetést szeretne bármilyen programhoz, illetve városnézéshez.
 • Székesfehérvár: a kegmegbízhatóbb buszos cégekkel együttműködve Székesfehérvár és környékéről bármilyen transzferhez, városnézéshez és kiránduláshoz ajánlunk buszbérlést vagy idegenvezetést bármilyen nyelven.
 • Balaton: irodánkon keresztül bérelhet hivatásos idegenvezetőket és komfortos autóbuszokat sofőrrel Balaton körüli utazásához.
 • Pécs: autóbuszbérlési platformunkon bármikor találhat költségtakarékos buszos cégeket és idegenvezetőket Pécsről és környékéről.
 • Győr: A City Tours Magyarország egyéb szolgáltatásai mellett könnyedén bérelhet autóbuszt győri túráihoz és városnézéséhez idegenvezetéssel bármikor.
 • Szeged: öröm&ünkre lehetne, ha a legmegbízhatóbb buszos cégek és idegenvezetők szolgáltatását nyújthatnánk Szegeden és környékén bármilyen kirándulásához és utazásához.

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunkról többet szeretne megtudni, klikkeljen a hozzá kapcsolódó linkre és tekintse meg ajánlatunkat.

Lépjen kapcsolatba a City Tours Magyarországgal

Magyarországi kirendeltségünk munkatársait bármikor elérheti az alábbi email címen: . Készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben olcsó autóbuszt, vagy idegenvezetőt szeretene bérelni utazásához bárhol az országban!