Idegenvezetés Magyarországon

A City Tours Magyarországtól egész Magyarországon igényelhet hivatásos idegenvezetőket városnézéskhez, kirándulásokhoz, vagy bármilyen programhoz. Külön kérésre örömmel ajánlunk az Ön igényeinek megfelelő városnézéseket és túrákat idegenvezetéssel. Más szolgáltatásainkkal együtt az alábbi magyarországi városokba és vidékekre ajánlunk kirándulásokat túravezetéssel:

  • Budapest: Idegenvezetőink örömmel elkísérik, amennyiben gyalogos városnézés mellet dönt. A City Tours Magyarország túravezetői szintén Önnel tartanak, ha hajóval akarja megtekinteni Budapestet, vagy autóbusszal vág neki a fővárosnak.
  • Debrecen: szintén jó helyen jár, ha Debrecenben keres egy idegenvezetőt, aki elmeséli és megmutatja Önnek a város nevezetességeit és a környék történelmét.
  • Székesfehérvár: irodánkon keresztül egyszerűen megrendelheti székesfehérvári városnézését helyi idegeenvezetővel.
  • Balaton: bármilyen kirándulást, vagy városnézést is tervez a Balaton körül, nálunk megtalálja hozzá idegenvezetőjét.
  • Pécs: idegenvezetők egész sorából ajálnlunk Önnek túravezetőt Pécsről és környékéről csakúgy, mint rengeteg érdekfeszítő programot és túrát idegenvezetéssel a régióban és bárhol Magyarországon.
  • Győr: Kínálatunkban számos városnéző túrát és Győr környéki kirándulást talál, melyekre magyar idegenvezetők kísérik el, legyen az gyalogos városnézés, vagy országjáró túra autóbusszal.
  • Szeged: Szegedi magyar idegenvezetőink igényelhetőek gyalogos és autóbuszos városnézésekhez. Igény esetén túráinkhoz kérhet túravezetést német, angol, francia, olasz, spanyol és még sok más nyelven.

Ha szeretne többet megtudni a City Tours Magyarország szolgáltatásairól az ország más városaiban és régióiban, klikkeljen a hozzákapcsolódó linkre!

Igényeljen idegenvezetést Magyarországon

Amennyiben lefoglalná idegenvezetését Magyarország területén, írjon az alábbi email címre: !