A City Tours Győrben

A City Tours utazási irodán keresztül bármikor, bármilyen turisztikai szolgáltatást megrendelhet nem csak Pécsen, hanem egész Magyarországon. Győri tartozkodásához örömmel segítünk autóbuszt, sofőrt és idegenvezetőt bérelni, akár autóbusszal, akár gyalogosan szeretné megtekinteni a várost. Más szolgáltatásainkkal együtt az alábbiakat rendelheti meg irodánktól Győrben és környékén:

  • Buszos városnézések: városnézéséhez a City Tours Magyarország komfortos autóbuszokat ajánl sofőrrel csakúgy, mint idegenvezetővel. Munkatársainknak köszönhetően könnyen és gyorsan felfedezhetjük Győr városát és környékét. Kellemes kikapcsolódást Győrben!
  • Transzferek autóbusszal : győri buszos szolgáltatást nyújtó partnercégeinkkel bármikor átvesszük Öntől győri utazásának megszervezését. De számíthat ránk akkor is, ha Magyarország más régiójába, vagy esetleg Európa más országába utazna.
  • Buszos kirándulások: ha hosszabb, akár többnapos utazást tervez Magyarországon, a City Tours Magyarország áll rendelkezésére már a tervezéstől a lebonyolításig nem csak buszbérlésben és idegenvezetésben vagyunk otthon, hanem elintézzük Önnek szállodai szobafoglalását és a kiválasztott étteremben is megszervezzük az egész csoport étkezését.
  • Idegenvezetés: különös hangsúlyt fektetünk, hogy a legképzettebb és legrátermettebb idegenvezetőket válogassuk ki Győrben és környékén városnézéséhez és minden magyarországi kirándulásához. Természetesen idegenvezetőink autóbuszos kirándulására is elkísérik Önt.

Ráadásként a City Tours Magyarország csapata örömmel megoldja akár többnapos utazását Magyarországon és egész Európában. Amennyiben Győr környékén bérelne autóbuszt és azzal szeretne eljutni más európai országba, készséggel segítünk megkeresni a legjobb megoldást Önnek.

Buszbérlés és idegenvezetés megrendelése Győrben

Amennyiben autóbuszt és túravezetőt bérelne győri kirándulásához, vegye fel a kapcsolatot a City Tours Magyarország irodájával az alábbi email címen, hogy elkészíthessük Önnek ajánlatunkat: !