A City Tours Debrecenben

A City Tours Magyarország csapata készséggel segít Önnek bármilyen turisztikai szolgáltatást megszervezni Debrecenben és környékén. Például, ha üzleti utazást, vagy nyaralást tervez, vagy ha utazási irodát keres Debrecenben, nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba. Cégünk a következő szolgáltatások szervezésére szakosodott:

  • Városnézés: minden nap autóbuszos utazások egész sorát bonyolítjuk le Magyarországon, beleértve a városnézéseket is Debrecenben és környékén. Amennyiben szeretné a régió nevezetességeit megismerni, nálunk bérelhet kirándulásához autóbuszt, vagy egy helybeli idegenvezetőt.
  • Transzferek autóbusszal: Ugyancsak örömünkre szolgál, ha debreceni és magyarországi transzfereit autóval, kisbusszal és autóbusszal is tőlünk igényli. Az utazáson résztvevők létszámától függetlenül debreceni személyszállító partnereink elviszik Önt a kívánt helyre.
  • Buszos utazások: többnapos magyarországi és európai utazásához bérelhet tőlünk autóbuszt, debreceni partnereink flottájából. Írja meg nekünk milyen utazást képzelt el magának, mi pedig igényeinek megfelelően elkészítjük ajánlatunkat.
  • Idegenvezetés: ha Debrecen látnivalóit szeretné megismerni és szeretne ehhez egy idegenvezetőt, cégünktől bérelhet egyet. Sőt, ha nem gyalogosan vágna neki városnézésének, tőlünk bármilyen méretű buszt is bérelhet sofőrrel.

A fent ismertetett szolgáltatásainkon felül a City Tours Hungarytól bármilyen méretű autóbuszt bérelhet Magyarországon kívüli buszos utazásához. Amennyiben költségtakarékos megoldást keres és debreceni buszos partnercégeinktől bérelne európai utazásához járművet, keressen minket és munkatársaink készséggel segítenek Önnek.

Autóbusz és Idegenvezető bérlés Debrecenben

Amennyiben idegenvezetőt bérelne Debrecenben, vagy autóbuszt magyarországi utazásához, írjon nekünk az alábbi email címre: . Örömmel elküldjük Önnek egy autóbusz bérlésének árajánlatát, akár egyéni, akár csoportos utazáshoz venné azt igénybe!