Buszbérlés Magyarországon

A magyarországi buszos cégek járműveit nagyon gyakran bérlik többnapos utazásokra egész Európában. Egyrészt a magyar cégek által üzemeltetett autóbuszok jó minősége miatt, másrészt a megfizethető ár és kedvező ár/érték arány miatt. Különösen ázsiai csoportok utaznak előszeretettel évek óta egész Európában velük, de más európai nemzetek is szívesen bérelnek autóbuszt magyar cégektől.

A City Tours Magyarország is részese ezen szolgáltatásnak Magyarországon, európai és a világ bármely pontjáról érkező csoportoknak szervezünk utazásokat buszos partnercégeinkkel. Már a foglalást megelőzően is segítünk ügyfeleinknek a túra megszervezésében, míg az utazás alatt bárminemű kommunikációs és szervezési problémát megoldunk.

Szolgáltatásunk az ország bármely pontján elérhető, a következő városok és régiók csak a legfontosabb helyszínek, ahol a City Tours Magyarország bármikor rendelkezésére áll:

  • Budapest: autóbuszos partnercégeink túlnyomó többsége budapesti székhelyű, de legalábbis képviseletük van a fővárosban. Természetesen partnereink autóbuszai nem csak Budapesten belül állnak az Ön rendelkezésére, hanem egész Magyarországon és Európa útjain is. Amennyiben utazásához megtaláljuk a legmegfelelőbb autóbuszt, annak bérlése meglepően olcsó lehet.
  • Debrecen: egy másik olyan nagyváros Magyarországon, ahol a City Tours Magyarország hálózatához tartozó partnercégek székelnek. Nem csak ázsiai megrendelőinket szállítjuk el Magyarországon és Európán belül bárhová, hanem Önnek is örömmel szervezzük meg utazását Ausztriába, Németországba, Olaszországba, vagy akár Európa bármely pontjára.
  • Székesfehérvár: A város környékén is számos megbízható, buszos szolgáltatást nyújtó cég található. A City Tours Magyarországgal a világ bármely részéről érkező csoportunk is könnyedén bérelhet autóbuszt magyar cégektől, köszönhetően angolul, németül, olaszul, spanyolul és franciául beszélő kollégáinknak.
  • Balaton: A Balatontól sok szomszédos ország könnyedén elérhető autóbusszal. A környéken működő buszos partnercégeink nem csak külföldi partnereink számára áll rendelkezésre, magyar csoportokat is szívesen utaztatnak Európa bármely pontjára, a City Tours Magyarország hálózatán keresztül.
  • Pécs: Ha Kelet-Európába, vagy a Balkánra szeretne utazni és Pécsről indulna, segítségére lehet a Pécs és környékén megtalálható buszos cégek egyike. A utazásához igyekszünk a lehető legolcsóbb megoldást megtalálni partnercégeink ajánlatai közül. A City Tours Magyarország bármilyen Pécsről induló buszos utazást örömmel megszervez.
  • Győr: Ausztriai kirándulások kedvelt kiindulóhelye. Számos partnercégünk válosztotta székhelyének a Három Folyó Városát, így ha a Rábca partjáról vágna neki Európa bármely országának könnyedén találunk Önnek autóbuszt utazásához.
  • Szeged: Az év bármely napján szeretne Szegedről eljutni akár Nyugat-Európába, akár a Mediterráneumba szegedi buszos partnereink örömmel állnak rendelkezésére, megfizethető árakkal.

Természetesen partnereink között számos olyan cég található, amely az ország más városaiban és régiójában székel. Így csapatunk minden esetben a lehető legközelebbi cégtől bérel Önnek autóbuszt, ezzel is csökkentve az Ön költségeit.

Béreljen autóbuszt Magyarországon

Amennyiben országjáró, vagy európai utazásához Magyarországról szeretne autóbuszt bérelni írjon nekünk az alábbi email címre: ! Írjon le minden részletet utazásáról és mi megtaláljuk Önnek a lehető legolcsóbb, legjobb, legmegbízhatóbb megoldást partnereink ajánlatából.