A City Tours Budapesten

A magyar fővárosban, Budapesten a City Tours Magyarország csapata mindenre kiterjedő szolgáltatás-csomagot kínál Önnek budapesti tartózkodása alatt. Az alábbi szolgáltatások bármelyikét igényelheti a City Tours Magyarországnál:

  • Városnézések: akár Budapest nevezetességeit szeretné megismerni egy klasszikus városnézés formájában, akár a saját igényei szerint ismerné meg a fővárost, kínálatunkban minden igényhez talál bármekkora méretű autóbuszt.
  • Transzferek: budapesti partnercégeinkkel bármikor örömmel megszervezzük utaztatását Budapesten belül, Magyarország és Európa bármely más pontjára. Nálunk bérelhet autóbuszt reptéri transzferéhez, vagy Budapesten belüli utazásához csakúgy, mint Budapest és akár Párizs, vagy Madrid között.
  • Utazások autóbusszal: amennyiben Budapest meglátogatása is szerepel magyarországi nyaralásának programjában, vagy Budapestről szeretne eljutni bárhová a City Tours Magyarország örömmel megkeresi az Ön programjának leginkább megfelelő autóbuszt. Mindezek mellett segítünk Önnek utazását megtervezni és az út közbeni bármilyen programot megszervezni.
  • Idegenvezetés: Végezetül, de nem utolsó sorban, nálunk igényelheti hivatásos idegenvezetőjét bármilyen nyelven, budapesti városnézéséhez, vagy más kiránduláshoz Magyarországon, aki élvezettel elmesél Önnek mindent Magyarország bármely pontjáról.

Szolgáltatásaink részeként kínálunk Önnek autóbuszbérlési lehetőséget magyarországi és európai utazásához. Örömmel megszervezzük buszbérlését sofőrrel számos magyarországi partnercégünkön keresztül. Munkatársainkra már a túra megtervezésétől, egészen az útközbeni szervezésig számíthat.

Autóbusz- és idegenvezető-bérlés Budapesten

Buszbérléshez és idegenvezető igényléséhez írjon nekünk az alábbi email címre: . Munkatársaink készséggel elkészítik Önnek ajánlatunkat bármely utazáshoz, transzferhez, vagy városnézéshez!