A City Tours a Balatonnál

A Balatonhoz szeretne utazni és egy professzionális utazási irodát keres, amely megtervezi és meg is valósítja terveit? Ez esetben jó helyen jár, a City Tours Magyarországnál! Megrendelőnkkel és partnercégeinkkel közösen lebonyolítjuk bármilyen jellegű buszos utazását. A legjobb megoldást keressük meg Önnek akár autóbuszt szeretne bérelni sofőrrel, vagy idegenvezetőre lenne szüksége utazásához a Balatonnál. Több más szolgáltatásunk mellett az alábbiak közül választhat:

  • Városnézések autóbusszal: a Balaton körül rengeteg a látnivaló, ennek felfedezésében segítünk Önnek. A Balaton környéki buszos partnercégeink csakúgy, mint más magyarországi idegenvezetőink várnak arra, hogy megmutathassák országunk gyöngyszemét egy balatoni buszos körutazás keretében!
  • Transzferek autóbusszal: amennyiben utazásához keres valamilyen megoldást, vagy céges rendezvényére szeretne transzfereket autóbusszal a Balatonhoz, vagy onnan Magyarország más pontjára, örömmel segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb személyautót vagy autóbuszt a legrátermettebb sofőrrel együtt.
  • Buszos utazások: természetesen bérelhet tőlünk személyautót, kisbuszt és autóbuszt is többnapos utazásához a Balaton körül. Persze akkor is bátran keressen minket, ha Magyarország más pontjára szeretne eljutni, vagy akár Európa más országába.
  • Idegenvezetés: bérelhető autóbuszainkhoz nem csak sofőrt adunk, hanem idegenvezetőt is, aki rátermettségével és hozzáértésével garantálja, hogy balatoni utazása során minden lényeges látnivalót felfedez és a környék történelmét is megismeri.

A City Tours Magyarország széleskörű szolgáltatásaival bármikor, könnyedén talál magának olyan Balaton környéki céget, amely magára vállalja az Ön utaztatását nem csak a Balatonnál és Magyarországon hanem egész Európában.

Béreljen idegenvezetőt és Autóbuszt balatoni utazásához

Akár idegenvezetőt, akár személyautót vagy autóbuszt szeretne bérelni a Balatonnál, lépjen kapcsolatba a City Tours Magyarország csapatával az alábbi email címen: . Örömmel küldünk Önnek részletes tájékoztatót balatoni busz- és idegenvezető bérlésünk díjairól!